Testimoni Skincare Youth™ Yang Dihasilkan Dari Sumber Botanikal.

Mei 14, 2018

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Agak lama jugak la hakak tak mengupdate disini kan. So, dah hakak ada masa terluang, hakak nak kongsikan dengan korang mengenai testimoni skincare Youth™ daripada Shaklee.

Skincare Youth™ ni bukan sahaja untuk perempuan, orang lelaki pun boleh tau. Jangan terperanjat la nanti kot-kot hakak update testimoni nanti kan.. Hehehehe...




Baru sahaja dilancarkan pada bulan Mac yang lalu. Tetapi kini telah menjadi kesukaan ramai wanita diluar sana. Tak percaya??

Kalau korang nak tahu mengenai skincare Youth™ ni korang boleh la baca artikel Skincare Terbaru dan Terkini Yang Bebas Dari Bahan Kimia Berbahaya.

Banyak kali dah restok tau korang. Tambahan pula dapat free gift lagi. Rugi la kalau tak grab sekarang. Nak tahu apa yang free gift tu, meh arr tengok.

Antara free gift yang paling-paling berbaloi-baloi untuk dimiliki adalah Radiance C+E. Haaa.... Dia ala-ala macam kapsul yang kita nak sapu minyak kat rambut tu la. 20% pure tau vitamin C dan E tu. Memang likat tau. Guna pun sikit jer dah boleh sapu seluruh muka tau.

Pemberian Radiance C+E secara percuma ni sah sehingga hujung bulan mei ni sahaja tau. Tapi kan... Kalau nak dapatkan free Radiance C+E ni kena ambil full set treatment dia.

Lagi satu hakak nak bagitau jugak ni, Radiance C+E berharga dekat rm400 tau. Memang rugi la kalau terlepas tu. Jangan pulak korang kata hakak tak payung tau.

Eh! Banyak pulak hakak menulis ni. Tersasar sekejap. Almaklum la baru nak mula balik menulis, semua pun nak keluar sekali. Adehhh...

Seperti mana yang hakak beritahu tadi, dibawah ni hakak kongsikan testimoni-testimoni Youth™ untuk tatapan korang.




















Yang mana berminat tu, boleh la korang tekan gambar dibawah ni untuk pembelian secara online.





Yang mana nak tahu lebih lanjut, boleh jer korang wasap hakak di talian 016-6003075. Kena cepat dapatkannya sebelum kehabisan stok.

Cepat habis tau skincare Youth™ ni. Almaklum la tak lama lagi nak masuk bulan Ramadhan. Sudah semestinya bulan Syawal pun bakal mengunjung tiba.

Sampai disini dahulu penulisan hakak. Ada masa nanti hakak kongsikan lagi ye. Assalamualaikum.

You Might Also Like

0 ulasan