Skincare Terbaru Dan Terkini Yang Bebas Dari Bahan Kimia Berbahaya

Mac 01, 2018

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Lama jugak akak tak kongsikan tip-tip menarik kan? So,akak pun tak nak la nak membuang masa lebih lagi. Jom, akak nak kongsikan dengan korang suatu skincare terbaru dan terkini yang diberi nama Youth. Skincare ni memang bebas bahan kimia berbahaya dan ramuan yang dipersoalkan tau.

Eh! Macam best jer kan? Nak tahu apa itu Youth, meh la melekat dengan tulisan akak ni. Conform korang terpikat nanti.


Sebelum ni korang pernah terdengar atau terbaca mengenai skincare Nutriwhite kan? Haa... Sekarang ni takde dah jenama Nutriwhite ni. Dah keluar pulak yang terbaharu. Siap diupgrade lagi tau. Haa.... Best kan?

Untuk pengetahuan korang la kan, skincare Youth ni dibangunkan oleh pakar-pakar world class okey. Dah tu siap ada indeks umur kulit lagi tau. Apa pulak tu?

Okey, baca dengan teliti tulisan akak ni ye. Indeks umur kulit ni digunakan untuk mengukur penampilan tanda-tanda utama penuaan dengan data klinikal.



Apa dia tanda-tanda penuaan utama ye?

Korang tentunya tertanya-tanya bukan? Okey la, akak kongsikan ye.


Tanda-Tanda Penuaan Utama

1-   Kedut
2- Tekstur Kulit
3- Saiz Liang Pori
4- Hiperpigmentasi
5- Tona Kulit
6- Kecerahan
7- Ketegangan
8- Kekenduran


Haa... Nampak dah kan? Korang nak tahu tak, skincare Youth ni mengambil masa selama 8 tahun tau untuk dihasilkan. Lamakan??

Kualiti sangat dijaga tau. Penghasilan skincare Youth jugak menggunakan teknologi yang telah dipatentkan yang mana berupaya untuk mengaktifkan protein penting untuk kemudaan.



Skincare Youth juga

1-  100% Bebas Racun
      ( selamat daripada lebih 2500 bahan kimia berbahaya
         dan ramuan yang dipersoalkan)

2- 100% Semulajadi
3- 100% dari Tumbuhan





Nak tahu tak apa kandungan skincare Youth ni? Tentu la korang nak tahu kan? Okey la, akak kongsikan dengan korang tau. Almaklum la akak dah rasa dah kebestsan skincare Youth ni. Jadi akak pun nak la korang pun rasa jugak. Hehehehe

Ramuan yang digunakan untuk penghasilan skincare Youth adalah :


Lotus Japonicus

Patent pending Youth complex,yang diinfuskan dengan Lotus Japonicus memgaktifkan protein utama untuk menjana semula sel-sel untuk memghasilkan lebih banyak kolagen dan elastik.


Muscadine Grape


Eh! Biar betoi ada anggur ni kat dalam skincare Youth. Ye la, sebelum ni anggur Muscadine ni ada di dalam vivix jer. Tak sangka kan?

Patent-pending polifenol anggur muscadine yang terdapat dalam setiap produk Youth melindungi dan memperbaiki sel DNA dalam kulit sambil menghalang kerosakan kolagen dan elastin.


Vital repair® + complex


Multi-patent Advanced Vital repair + complex menyediakan nutrient antioksidan dan vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan sel yang sihat.


Ekstrak Buah Schisandra Chinensis

Merupakan herba yang banyak digunakan di negara Jepun dan Korea. Gabungan Youth complex, Lotus Japonicus dan Ekstrak Buah Schisandra Chinensis secara srtukturalnya membantu memberikan lebih banyak nutrient dan tenaga kepada kulit

Korang mesti meluat kat akak kan sebab asyik-asyik duk tulis patent pending jer. Apa kebenda patent pending tu. Haa....

Korang baca kat sini tau. Akak kongsikan link dia.


Ada yang lagi best akak nak kongsikan dengan korang tau. Nak tahu tak, skincare Youth ni

1-  Diuji oleh ahli Dermatologi (Pakar Kulit)

2- Diuji oleh ahli Oftalmologi  (Pakar Mata)



Di dalam skincare Youth ni terdapat empat rejimen iaitu :


#1   Membersihkan

#2  Mencerahkan

#3  Pembaharuan

#4  Melembapkan (menghidrat dan melindungi)



Di dalam skincare Youth ni terdapat


-  Luminious Gel Oil Cleanser

-  Perfecting skin toner

-  Youth axtivating serum

-  Age defense mineral moisturizer spf 30

-  Advanced renewal night cream (rich or light)

-  Radiance C + E

-  BB cream




Haaa.... Dah ada yang fahamkan! So akak nak kongsikan dengan korang testimoni skincare Youth ni.



Testimoni Youth

-  Memudarkan jeragat bertompok seawal 21 hari penggunaan.

-  Mengeringkan jerawat batu dan jerawat nanah seawal 7 hari penggunaan. Wow! Bestnya.

-  Mengurangkan kedutan di mata dan tepi bibir seawal 21 hari

-  Mengurangkan parut berlubang akibat jerawat seawal 7 hari penggunaan.








Yang paling best sekali adalah, jika korang ambil Youth skincare intensive treatment and repair ni korang boleh dapatkan Radiance C + E ni secara percuma tau. Iye adikk non oiii, percuma jer. Itu pun jika stok masih ada la. Almaklum la dah kalah pisang goreng panas tu.

Radiance C + E ni pun harga dia rm4++ lebih tau... Haaa.... Berbaloi kan...





Teruja sangat akak duk menulis ni. Almaklum la dah pun masuk bulan Mac kan. Setakat ini dahulu perkongsian akak ye. Nanti akak kongsikan lagi dengan korang.

Seperti biasa, kalau korang nak tahu lebih lanjut, korang boleh jer

Wasap/sms : 016-5003075

Kalau korang suker order online, korang klik jer gambar kat bawah tu. Nanti dier terus bawa korang ke tempat yang sepatutnya. Heheheheheheh.....





Assalamualaikum....

You Might Also Like

4 ulasan