Selasa, 31 Mei 2016

Collagen Powder terbaik dan terhalus yang mampu memberikan kesan yang memberangsangkan.

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada anda semua yang membaca dan singgah ke blog saya. Petang-petang begini mata pun seperti malas nak melihat atau mengangkat. Asyik hendak tertutup je.... Hehehehe....

Lama juga saya tidak menebas sawang-sawang yang berselirat di blog saya ni. Hehehehe..... Sibuk mengalahkan Menteri. Menteri?????? Tak sesuai kot..... !!! Ok lah saya pun tak nak lah berceloteh panjang-panjang. Kali ini saya nak ceritakan kebaikan Collagen Powder Shaklee untuk kesihatan dan kecantikan.





Seperti mana yang kita tahu, kaum wanita memang menggemari kecantikan. Namun, pada masa kini, kaum lelaki juga tidak lagi ketinggalan untuk memelihara kecantikan. Namun kita jangan pula abaikan kesihatan pula ye. Kesihatan juga sama pentingnya untuk tubuh badan kita.

Jika anda ingin mengetahui tip-tip untuk memilih collagen, boleh la rujuk di sini
Tip pilih collagen


Ada tak antara perkara di bawah ini, sedang anda semua alami?????

1- Kulit wajah tak cantik






2- Kulit wajah tak gebu dan tidak anjal

3- Kulit wajah berjerawat


 


4- Kulit berparut
 




5- Kulit wajah berkedut-kedut
 


6- Mempunyai stretch mark






7- Tona wajah tidak sekata
 






8- Lingkaran bawah mata menonjol
 



Collagen Powder keluaran Shaklee adalah collagen yang diambil dari sisik ikan merah. Ianya juga adalah antara makanan tambahan yang hebat kerana mengandungi 4000mg propretari RSS (Red SNapper Scale) collagen. Ianya sangatlah tulen dan berkualiti tinggi tau. Sudah la tu, ianya hanyalah bersaiz kira-kira 1000 Dalton, iaitu molekul yang tersangat lah halusnya. Sebab itulah collagen powder Shaklee ni dapat diserap dengan mudah oleh badan kita dan dapat membantu peningkatan sintesis collagen pada lapisan kulit dengan lebih berkesan.



 



Di antara khasiat Collagen Powder Shaklee adalah :









Haaaa.... amacam, best kan???? Banyak kan kebaikan Collagen Powder Shaklee ni.... Di sini saya sertakan juga carta keberkesanan Collagen Powder Shaklee




Nak tahu tak, Collagen Powder Shaklee tidak hanya mengandungi sisik ikan merah je tau. Ada juga bahan-bahan yang lain iaitu :





Tu dia.... memang patut la sesiapa yang menggunakan Collagen Powder Shaklee ni mendapat kesan yang sangat-sangat superb la. Berbaloi pulak tu dengan harga dia. Ye la kan, bukan calang-calang bahan utama dia tu. Saya sertakan testimoni Collagen Powder Shaklee ni. Mana tahukan boleh la juga dijadikan sebagai inspirasi. Hehehehe....













Haaa.... macam best je kan??? Jom la kita amalkan Collagen Powder Shaklee untuk kecantikan dan juga kesihatan. Hari Raya dah mula bakal menjelma, jom kita renovate wajah dan diri kita agar kelihatan cantik dan berbeza.

Meh sms saya di 016-5003075 (suliana). Saya akan bantu anda untuk cantik dan sihat. Sama-sama kelihatan berbeza.

Sampai di sini dahulu celoteh saya untuk produk yang memang hot ni. Ada masa saya coretkan lagi yer....

Psstt: Bulan Ramadhan bakal menjelma. Jom kita sama-sama menghayatinya.....