Kursus di Langkawi kedah darul aman selama tiga hari dua malam

April 24, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Di harap anda semua sihat-sihat hendaknya. Apa menu hari ini? Mesti sedap kan??

Ye la kan, hari minggu macam ni la nak masak macam-macam. Nak cari resepi tak susah macam dulu dah. En goggle dah ada. So hanya perlu kerajinan sahaja la. Hehehe....

Hari ini kan saya nak cerita tentang kursus yang dijalankan di Langkawi. Kursus ni memang dijalankan tiap-tiap tahun. Tiap-tiap tahun buat kat Langkawi. Hehehehe....

















Selain dapat shopping coklat, barang dapur, pinggan mangkuk, saya berpeluang berjumpa dengan member-member lama. Sambil-sambil tu dapat bertukar-tukar nombor telefon dan bergambar kenangan.



Hari ini adalah hari terakhir berada di Langkawi. Pelbagai kenangan manis dan indah-indah dapat dikutip bersama. Dah dapat sebilik dengan member-member senegeri, sekepala pulak tu. Memang haru.....








Semoga apa yang kita impikan akan menjadi kenyataan yer....



Ok la sampai sini dahulu coretan saya. Majlis dah nak bermula dah. Ada masa saya update kan lagi....

Sebelum terlupa, promosi Omega guard, Vita C plus dan Vita lea for children akan berakhir minggu depan.


 

 


Banyak tau manfaat Omega guard ni. Dah la minyak ikan tulen tau. Bukan minyak hati ikan ye. Hati ikan kan banyak toksik! huhuhuhuh.....

Untuk ibu mengandung lagi bagus tau. Tapi amik semasa trimester kedua la ye. Sebabnya time tu sel-sel tengah berhubung.

Untuk yang hendak kurus pun ambil. Cepat tau membakar lemak-lemak kita ni. Hehehehe...


So, call la nombor 016-5003075 jika anda ingin menggunakannya. Saya akan guide anda.



See you all soon.....

You Might Also Like

0 ulasan