Disember 26, 2014

Assalamualaikum dan selamat petang. Hari-hari dihujung tahun 2014 yang penuh dengan pelbagai dugaan dan cabaran yang menimpa rakyat malaysia. Kejadian banjir di negeri-negeri pantai timur seperti kelantan, terengganu dan Pahang serta termasuk juga negeri perak, kedah dan perlis.
Setiap hari cuaca akan hujan. kalau tak hujan seharian, hujan sebelah pagi @ petang sahaja. Nak berjalan-jalan pun kurang mood sbb time2 cenggini selimut di atas katil lebih menarik minat.... heheheheh....



Apa-apa pun saya doakan yang terbaik untuk penduduk yang terlibat. Petang yang penuh dengan keredupan membuatkan penulisan saya pada petang ini slow sahaja. Mula tu ingat nak bercerita tentang pelambakkan produk-produk kecantikkan di malaysia nie. Tapi kisah banjir juga yang menjadi perhatian sebab banjir kali ini lebih teruk dari kebiasaannya. Bagaimana la dengan persiapan persekolahan mereka ye? Sedih juga!!!!


My daughter tahun depan dah berumur 5 tahun. Akan mulakan persekolahan juga. Perasaan saya bercampur baur dengan gembira dan sedih serta takut dan bimbang. Semoga tahun 2015 yang bakal menjelma memberi seribu kerahmatan dan kebahagiaan buat kita semua...


Apa2 pun yang berlaku pasti ada hikmah yang menanti.... Berbanyakkan lah bersabar dan berdoa.....

Sekian dulu buat petang ini.... Esok kita nantikan apa pula yg ingin dicelotehkan ye....


You Might Also Like

0 ulasan